E-Learning


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ – ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα και ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις των καιρών, το φροντιστήριό μας, προχώρησε σε ένα σημαντικό βήμα για την ψηφιακή υποστήριξη των εκπαιδευτικών λειτουργιών του, με την ενσωμάτωση της ολοκληρωμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας KeySchool/BBB στις λειτουργίες του.


Με την υπηρεσία αυτή, υποστηρίζεται διαδικτυακά η διά ζώσης λειτουργία του φροντιστηρίου μας. Παράλληλα, είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε πλήρως και από απόσταση εάν οι συνθήκες το επιβάλλουν.


Με την εγγραφή στο φροντιστήριο, μαθητής και γονέας λαμβάνουν τον κωδικό τους, έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες που τους αφορούν μέσω του υπολογιστή, του laptop, του tablet ή του smartphone τους και βλέπουν την πρόοδο και όλα όσα αφορούν τη φοίτηση του μαθητή. Όλες οι εκπαιδευτικές λειτουργίες μας, γίνονται πλέον και με τον παραδοσιακό τρόπο και διαδικτυακά:


ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Μέσω του συστήματος επικοινωνίας του KeySchool, όλα τα μηνύματα φθάνουν και στο κινητό του γονέα και του μαθητή, μέσω Android.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ: Όλο το εκπαιδευτικό υλικό υποστήριξης της δουλειάς του μαθητή αποστέλλεται πλέον και μέσω διαδικτύου: Σημειώσεις, ασκήσεις, διαγωνίσματα, εικόνες, βίντεο στο smartphone των μαθητών μας.

ΧΡΟΝΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ο μαθητής και ο γονέας βλέπουν τα μαθήματα και τις ώρες διδασκαλίας, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στο κινητό τους.

ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΡΟΟΔΟΥ: Η αξιολόγηση του μαθητή σε κάθε μάθημα και για κάθε κριτήριο αξιολόγησης με βαθμούς και σχόλια. Αναλυτική καταγραφή των απουσιών.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Ηλεκτρονικά Τεστ από την Τράπεζα Ερωτήσεων του KeySchool σε όλα τα μαθήματα. για το Λύκειο, τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ στην Ελλάδα, με 10.000 ερωτήσεις αντικειμενικού τύπου.

ON-LINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Όταν οι συνθήκες το επιβάλλον έχουμε την καλύτερη λύση για παροχή μαθημάτων από απόσταση. Εξαιρετική λειτουργία ακόμη και σε «αργές» γραμμές internet, χωρίς «κολλήματα». Δε χάνεται καμιά διδακτική ώρα. Τα On-Line μαθήματα είναι πλήρως οργανωμένα και συνδέονται με τις υπόλοιπες λειτουργίες του φροντιστηρίου.


ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Είμαστε έτοιμοι και για τη φετινή έκτακτη κατάσταση, αλλά και τα επόμενα χρόνια, όπου θα αλλάξουν πολλά στην εκπαίδευση! 

Το εκπαιδευτικό έργο μας παρέχεται στο σύνολό του με ουσιαστικό τρόπο, επιτυγχάνοντας Μετρήσιμα Αποτελέσματα.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας δείξουμε, πως τα παραπάνω αποτελούν ένα πολύ σημαντικό, ένα καθοριστικό σημείο υπεροχής του οργανισμού μας και πως μαζί μπορούμε να πετύχουμε την υλοποίηση των στόχων σας!